Óriási tényfeltárás folyik a megyei kormánypárti sajtó részéről: itt az eső, ott a szárazság a baj

Megosztás

Tényleg odaver a megyei kormánypárti sajtó a tényeknek, és kőkeményen lerántja a leplet a meztelen igazságról. Hiába na, tényfeltárni tudni kell, és ez nagyon megy a megyei kormánypárti lapnál.

Ami a csövön kifér, úgy gyurcsányozik, karácsonyozik, baloldalazik és guruló dollározik a KESMA-lapok mindegyike folyamatosan. Nem kivétel ez alól a Szolnok megyei kormánymédium is, hiszen fantasztikusan oszlopos tagja ennek a kormányzati médiahadseregnek.

Szinte élményszámba megy, olyan komoly cikkek gördülnek le a lap futószalagáról!

Most például azt írták meg abszulúte komoly arccal, tényfeltárásilag mindent beleadva, hogy állandó munkát ad a gyorsan növő fű Örményesen. Mint a cikk tényfeltárja, az elmúlt hetek csapadékosabb időjárása kedvezett a növényzetnek, így a fű növekedésének is. Hogy ennek ellenére a közterületek rendezetten nézzenek ki, állandó fűnyírásra van szükség, így Örményesen is ezen dolgoznak most leginkább a közfoglalkoztatottak.

Az őrületesen sok munkához az önkormányzat számára szerencsére többfajta eszköz, motoros fűkasza, fűnyíró és kistraktor is rendelkezésre áll.

És most jön a tényfeltárás, ami aztán nagyon odaver, még jobban, mint a guruló dolláros cikkek: a közelmúltban tapasztalható csapadékos idő miatt gyorsan nő a fű, így a munka szinte soha nem áll meg.

Csakhogy itt nem állt meg a profi műhelymunka a megyei kormánypárti médiumnál, mint a Halálos iramban 10. című film, úgy rohant felénk az újabb tényfeltárás a részükről.

Ebben a cikkben meg azt írták, hogy már meg kevés az eső, szükség lenne esőre Cibak térségében. A cikkben a megszólaló elmondta, hogy: “A májusi eső aranyat ér, de eddig elkerült minket az eső. A szántóföldi gabonák közül a napraforgó és a kukorica is most kel ki, szükség lenne a csapadékra, de csak minimális esett. A téli nedvesség szerencsére még segíti a növények növekedését.

Majd itt is jön a kőkemény tényfeltárás: a gazdák nem öntöznek, de ha így folytatódik, arra is hamarosan szükség lesz.

Ennyi után nem csoda, ha a baloldal dolgait is olyan profin tényfeltárják a KESMA-nál.

Kapcsolódó cikkek